top of page

Word jij onze
nieuwe collega? 

3.png

Wij zijn steeds op zoek naar dynamische en gemotiveerde mensen.

Word jij onze nieuwe collega? 

2021-11-02 16_50_47-Ontstoppingsdienst Paul Verschueren.png

Over Paul Verschueren

Algemene Aanneming & Lekdetectie Paul Verschueren heeft de afgelopen 20 jaar een solide reputatie opgebouwd bij particulieren, professionele klanten en verzekeringsmaatschappijen. Klanten kunnen bij ons terecht voor ontstoppingen, camera-rioolinspecties, aanleg en renovatie van rioleringen, geurproblemen, lekopsporingen en diverse ruimingswerken.

 

Hiervoor stellen wij een team van ervaren vakmensen met aangepast wagenpark & de modernste apparatuur ter beschikking in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Het spreekt voor zich dat klanten steeds kunnen rekenen op een kwalitatieve uitvoering & professioneel advies.

 

Onze mogelijkheden:

1. Ontstoppingsdienst

Wij zijn de specialist op het vlak van ontstoppingen (WC, afvoer, riolering...) in heel Vlaanderen. U kunt rekenen op een correcte prijs, een prima service en indien u buiten de kantooruren in de problemen zit, geen zorgen: u kunt immers beroep doen op onze 24 uur ontstoppingsdienst. Wij ontstoppen de klok rond!

2. Ruimingswerken

U kunt bij ons terecht voor de ruiming, reiniging en het legen van uw septische put of beerput. Eveneens staan wij in voor het ledigen en reinigen van waterputten, bezinkputten, sterfputten, rioolkolken, kelders en ondergrondse garages.

3. Camera- en rioolinspectie

Uitvoeren van een camera-inspectie voor het opsporen van breuken en verzakkingen in uw leidingen zonder dat u hiervoor schade moet aanbrengen aan uw vloer of tuin.

4. Rioleringswerken

Het plaatsen van gescheiden afvoersystemen, het aansluiten op het rioleringsnetwerk of het herstellen van defecten in uw riolering; wij doen het allemaal!

5. Geurproblemen

Hebt u last van een indringende rioolgeur binnenshuis? Door het inzetten van moderne onderzoekstechnieken, zoals camera-inspectie en rookdetectie, zorgen wij voor het lokaliseren van de werkelijke oorzaak en lossen wij het probleem op!

6. Lekdetectie

Doorheen meer dan 20 jaar hebben wij een expertise opgebouwd in lekopsporing, de oorzaken van drukverlies en vochtproblemen. Onze ervaren vakmannen vinden met de modernste apparatuur lekken in al hun verschijningsvormen!

BEL ONS

016 58 90 26

MAIL ONS

VOLG ONS

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page