top of page

Word jij onze
nieuwe collega? 

Content vacature one pager Van de Velde (4).png

Werken bij 't ruimerke is leuk! In het filmpje hieronder vertelt één van onze medewerkers waarom. Wij zijn steeds op zoek naar dynamische en gemotiveerde mensen. Word jij onze nieuwe collega? 

Over 't ruimerke

’t ruimerke is een familiale onderneming die sinds meer dan 30 jaar de referentie is voor ruimings-, reinigings- en ontstoppingsdiensten aan particulieren en bedrijven in regio ‘groot’ Antwerpen en Mechelen. Een ervaren team van 15 mensen staat elke dag paraat om hun klanten de best mogelijke service aan te bieden.

Sinds oktober 2018 maakt ‘t ruimerke deel uit van de groep Van de Velde, een aanbieder van totaaloplossingen aan bedrijven en particulieren voor leidingen en rioleringen, putten, opslagtanks, bassins etc. Het bedrijf is een pionier op het vlak van robotica en investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen bieden.

Onze mogelijkheden:

1. Ruimdienst

Wij ruimen septische putten en beerputten. Maar ook infiltratie- en regenwaterputten, rioolkolken, kelders, vijvers en zwembaden.

2. Reinigingsdienst 

Na het ruimen van het septisch materiaal, kunnen wij de septische put reinigen onder hogedruk. Wij reinigen alsook regenwaterputten, opritten, riolen en leidingen.

3. Ontstoppingsdienst 

Naast het ontstoppen van afvoerleidingen, ontstoppen we ook wc's, gootstenen of rioleringen.

BEL ONS

03 888 78 00

MAIL ONS

VOLG ONS

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page