top of page

Over Van de Velde

In 1995 werden de eerste activiteiten opgestart in verwarming en lood-gieterij. Door de persoonlijke aanpak van oprichter Stijn Van de Velde vonden zowel particulieren als retailklanten snel hun weg naar het uitgebreide dienstenpakket.

Vandaag is niet alleen de aanpak maar ook het high-tech gamma aan werkmiddelen van dergelijk hoog-staand niveau dat de meest gerenommeerde bedrijven tot onze klantenportefeuille behoren... maar de unieke en persoonlijke aanpak blijft onze kernwaarde!

"Dat gaat niet, bestaat niet."

 

De tijd staat niet stil... Van de Velde ook niet!

Onze nieuwste investeringen, innovaties, behaalde certificaten en totale ontzorgingsaanpak worden elke dag uitgebreid en verbeterd...

Voor én samen met de klant!

Dienstverlening op maat - voor verschillende doelgroepen, voor verschillende technische expertises - met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu!

Als VCA*2017/6.0 gecertificeerd bedrijf bieden wij een dienstverlening van A tot Z.

Onze mogelijkheden:

1. Inspectie

Voor alle gespecialiseerde inspectie-diensten kan men bij Van de Velde terecht. Wij beschikken over diverse camera-systemen, van endoscopie, duw-camera's en rijdende robotcamera's tot inspecties via 3D scanning, drones en underwater ROV... zowel bij particulieren als in de meest complexe leiding- en tankinstallaties.

2. Freestechnieken

Met diverse freesrobots en tools verwijderen we obstakels uit diverse leidingen om deze, indien nodig, zonder breekwerken te renoveren. Voorafgaand camera onderzoek is essentieel om de juiste frees- technieken te kunnen inzetten.

3. Renovatie

Een klein lek heeft grote gevolgen. Ook voor het milieu. We herstellen leidingen van binnenuit, zonder graaf- en/of breekwerken, door middel van hoogwaardige linertechnieken.

4. Advies

Wat is een rioleringsplan, en heb ik dat nodig? Voldoet mijn stelsel aan de wettelijke eisen? Hoe toon ik dat aan? En aan wie? Hoeveel zal dat allemaal kosten? Welke acties moet ik jaarlijks uitvoeren?  We geven een duidelijk antwoord op al deze vragen. Daarbij focussen we op het dagelijks beheer van de riolering.

BEL ONS

+32 (0)3 488 37 40

MAIL ONS

VOLG ONS

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page